Jobs sust antennerel met gratis iPhone-rubbers

Apple geeft alle kopers van zijn iPhone 4 gratis beschermhoezen om het signaalprobleem bij een bepaalde manier van vasthouden op te lossen.

Dat heeft Apple-bestuursvoorzitter Steve Jobs vrijdagavond bekendgemaakt tijdens een persconferentie in San Francisco. Apple geeft elke koper een gratis beschermhoes. Het bedrijf laat gebruikers diverse beschermhoezen kiezen, niet alleen van eigen fabrikaat, en stuurt ze vervolgens naar de klanten toe. Wie al een case gekocht heeft, krijgt zijn geld terug. Ook kunnen ontevreden klanten hun iPhone binnen 30 dagen kostenloos retourneren.

Apple gaat niet over tot het terugroepen van de telefoon of tot massale reparatie. Steve Jobs vindt dat ‘Antennagate’, zoals Apple het zelf noemt, buitenproportioneel wordt ‘opgeblazen’. Maar hij geeft ook toe: “Telefoons zijn niet perfect. Wij zijn niet perfect.”

De Apple-ceo heeft toegegeven vooraf te weten dat het signaal zou zakken bij een bepaalde manier van vasthouden.

Bron : Webwereld

Best wel zot natuurlijk, weten dat er een behoorlijke ontwerpfout inzit en hem dan toch maar op de markt brengen EN eerst stug volhouden dat er niets aan de hand is.

Laatst bewerkt door Arie op zondag 18 juli, 2010 om 14:40

Advertisements