Geo Freedom Day 2011

Op zaterdag 10 december vindt de Geo Freedom Day 2011 plaats van twaalf tot vijf uur ‘s middags in Het Brandpunt in Baarn. Met presentaties over vrije stratenkaarten, postkodetabellen, luchtfoto’ en toepassingen die daarmee overweg kunnen. Tijdens presentaties gaan sprekers dieper in op het hoe, wat en waarom van hun projekten. Kom als jij bijv. wilt weten hoe jij de kaart van Openstreetmap kunt gebruiken op je eigen GPS of desktoptoepassing? Of hoe jij kunt bijdragen aan de vrije stratenkaart van OpenStreetMap?

Donaties en sponsoring (beamer, netwerk, videoapparatuur, etc.) worden bijzonder op prijs gesteld! Zie de “steun ons”-pagina.

Wil jij jouw projekt presenteren of aanwezig zijn op de Geo Freedom Day-bazaar? Wil jij zaalwachter zijn of op andere manieren mee helpen? Heb jij een prachtige afbeelding van een toepassing voor vrije geografische gegevens, etc., en je wilt deze delen met de Geo Freedom Day-gemeenschap, en kunnen we deze op de webstek vermelden? Of wil je gewoon meer weten over Geo Freedom Day? Neem dan kontakt op met de Geo Freedom Day NL-organisatie.

Prijs

Toegang is gratis, aanmelden is verplicht.

Tijd

Zaterdag, 10 december
12:00 – 17:00

Achteraf een hapje en een drankje in cafe Prins Hendrik en tapasbar Prins heerlijk op de hoek van Prins Hendriklaan en de Leestraat (zie plattegrond OpenStreetMap), vijftig meter lopen vanaf Het Brandpunt, op eigen kosten.

Adres

Het Brandpunt
Paaskerk
Oude Utrechtseweg 4a, 3743 KN, Baarn

Lokatie

Het Brandpunt

Reisadviezen

bereikbaarheid Het Brandpunt

Advertisements