Hettes gaat stoppen

Vandaag gelezen op de site van Hettes.nl, een webshop die computers met Linux verkoopt

logohettes_trans

Helaas moeten wij u mededelen dat wij, het team van Hettes, u geen laptops of desktops meer kunnen leveren met Ubuntu Linux of met een andere Linux distributie. Dit niet omdat wij dit niet willen of dat wij geen tijd of mogelijkheid hebben om u een laptop of desktop te leveren met Linux maar om de reden dat wij geen computers (meer) kunnen inkopen zonder een besturingssysteem. .

Wij hebben enkele jaren met veel plezier en ambitie onze webwinkel gestart, door ontwikkeld en beheerd en vele klanten met veel tevredenheid en plezier geholpen. Vanaf het ontstaan van onze ambitie en passie voor de webwinkel met laptops en desktops voorgeinstalleerd met Ubuntu Linux kampen wij al met problemen bij het inkopen van systemen zonder besturingssysteem of simpel gezegd zonder Windows.

Wij hebben op verschillende manieren geprobeerd om onze werkzaamheden voort te zetten en op verschillende wijzen is dit ook gebeurd en hebben wij kleine successen mogen boeken. Echter met de komst van Windows 8 worden alle deuren nu voor definitief gesloten en zien wij geen enkele mogelijkheid om deze te openen.

Het meest spijtige van het gehele verhaal is dat de community, u, als gebruiker van Ubuntu of een andere distributie zeer blij was met verschillende partijen die laptops en desktops leveren / leverde met Linux en wij ook altijd positieve en prettige feedback hebben mogen ontvangen.

Graag zouden wij onze activiteiten voortzetten en u als gebruiker en consument willen bedienen met de vraag die u heeft op laptop en desktop vlak, echter krijgen wij niet de kans om u deze te bieden. Om deze reden hebben wij besloten om onze activiteiten te staken en te stoppen met onze internet activiteiten.

Overigens heeft dit totaal geen invloed voor alle klanten van Hettes, wij als team, hebben besloten om nog elk technische ondersteuning, vraag of garantie kwestie voor u en met u af te handelen, want nogmaals wij stoppen niet omdat wij niet meer willen, wij stoppen omdat wij worden tegengehouden door de grote computerfabrikanten.

Advertisements