NLLGG Landelijke Bijeenkomst 1 juni 2013

De Nederlandse Linux Gebruikers Groep (NLLGG) heeft als doel het ondersteunen van haar leden bij het gebruik en het promoten van het Linux besturingssysteem. Datum: zaterdag 01 juni, 2013

Deze bijeenkomst gaan we hard tegen hard!

Er wordt namelijk in samenwerking met het Nederlandse Linux Magazine een toernooi georganiseerd waarin geracet, gehakt en gemept gaat worden.

De bedoeling is om met/tegen elkaar enkele computerspellen te gaan spelen.

We zullen ook een track vullen met lezingen over Open Source games, waaronder natuurlijk de spellen die we gaan spelen.


Spellen (onder voorbehoud) :

MegaGlest – een real time strategy spel waarbij je in één van de zes beschavingen een dorp en een leger bouwt en daarmee je competitie om zeep moet brengen.

SuperTuxKart – karten voor Linux met je favoriete mascottes. Wij regelen een centrale computer met meerdere schermen en een aantal Wiimotes.

Xonotic – knallen voor gevorderden, dit snelle toernooischietspel is de voortzetting van de Nexuiz First Person Shooter.

Als je wil spelen in een van de toernooien moet je je vantevoren aanmelden, zodat wij een idee kunnen krijgen met hoeveel mensen we rekening moeten houden. Vergeet dan niet om je laptop/computer mee te nemen. We raden je ook aan om van te voren alvast even te spelen.

Naast het gamen zullen we ook nog lezingen hebben niet-gerelateerd aan spellen. Uiteraard zullen we ook nog diverse communities in de meetingkamer hebben. Er is dus voor iedereen wat te doen!

Adres bijeenkomst

Kranenburg praktijkonderwijs
Tamboersdijk 9
3582 TZ Utrecht

Toegang

Deuren openen om 11 uur, vanaf dan is iedereen (dus ook niet-leden) welkom! De entree is gratis.

Meer info op de site van de NLLGG

Advertisements